Након саобраћајне незгоде у Кнежеву тинејџерка на апаратима

Након саобраћајне незгоде у Кнежеву тинејџерка на апаратима 10.01.2018 06:09 | nezavisne.com

Кнежево - Седамнаестогодишња Б.М., коју је у Кнежеву у понедјељак ујутру пасатом ударио Синиша Самарџић (35), а затим побјегао, у стању је које захтијева механичку вентилацију, те су све даље прогнозе неизвјесне.

Потврђено је то данас из Универзитетског клиничког центра РС, гдје је тинејџерка хоспитализована, баш као и њен суграђанин и рођак Ратко Марковић (19), а којег је истих момената ударило ово возило.

"Пацијент Р.М. је по доласку у нашу установу прегледан и истог дана упућен на кућно лијечење", рекли су  из УКЦ РС.

Незванично сазнајемо да је Б.М., која је тренутно на апаратима за дисање, у вријеме незгоде ишла кући, а да ју је рођак Ратко пратио да не иде сама. Возило их је ударило само неколико метара од куће којој су ишли.

Та незгода догодила се у три сата ујутру, а Самарџића је полиција из Котор Вароша пронашла око 5.45, те ухапсила.

Ухапшен је још један одбјегли возач, и то Љ.М. (34) из Петрова, а који је осумњичен је да је 6. јануара два пута аудијем прегазио првог комшију М.К. (58), а потом полицији слагао да га је видио како лежи поред пута.

Након хапшења, осумњичени возач је испричао да у први мах није знао да је прегазио човјека, мада је осјетио да је преко нечег прешао.

"Вратио се да види шта је прегазио и тада је опет возилом прешао преко нечега. Тек тада је схватио да је у питању човјек, па се уплашио и побјегао. Потом је позвао полицију и казао да поред пута лежи мушкарац надајући се да је можда ипак жив, па да га неко спаси", рекли су извори упућени у истрагу.

М.К. је након указане љекарске помоћи у Дому здравља Петрово превезен у добојску болницу, гдје је умро.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица