На тек купљеном мотору одвезао у смрт друга и себе

nezavisne.com
На тек купљеном мотору одвезао у смрт друга и себе

Бијељина - Мотоцикл сузуки, на којем су погинули другови Драгиша Станојевић (21) и Милан Перић (20), обојица из бијељинског мјеста Љељенча, тек недавно је купљен, потврдили су мјештани.

Утврђено је да је мотоцикл возио Перић, који је, по ријечима мјештана, био заљубљеник у вожњу на два точка.

У моментима несреће, у сриједу око 17.20, на путу Бијељина - гранични прелаз Павловића мост, сузукијем су се закуцали у пежо, којим је, како сазнају “Независне”, управљала Ведрана Клашња (34) из Дворова.

Мјештани кажу да су се младићи великом брзином закуцали у аутомобил који се кретао у истом смјеру као и они.

“Кациге, као и дијелови пежоа и мотора били су свуда по путу и око њега”, наводе мјештани те додају да су обојица младића страдала на мјесту. Наводно је убрзо након несреће ту дошао и отац једног од младића, а онда је тај призор све потресао.

“Ожалошћени мушкарац је плакао и покушавао да дође до тијела свог сина, а полицајци су га једва убиједили да одустане, док се не оконча увиђај”, кажу мјештани.

Додају да се Перић и Станојевић друже годинама, те да су их често виђали на мотору.

“Перић ради у Словенији и недавно је дошао кући. Овај сузуки купио је недавно”, наводе мјештани. У Полицијској управи Бијељина рекли су да су увиђај обавили полиција и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана