На подручју Добоја пронађена два леша

Срна
На подручју Добоја пронађена два леша

Добој - Тијело седамдесетпетогодишњег Душана Максимовића из Бољанића пронађено је на обали ријеке Спрече у Сухом Пољу код Добоја, речено је Срни у Центру јавне безбједности Добој.

Тијело је пронађено јуче, а због неприступачности терена за његово пребацивање на приступачнији дио обале били су ангажовани припадници Територијалне ватрогасне јединице Добој.

Максимовић је био штићеник Дома за старија и изнемогла лица на Преслици, одакле се удаљио 23. августа и за којим је надлежна Полицијска станица Добој два расписала потрагу.

Припадници ове полицијске станице извршили су увиђај заједно са љекаром мртвозорником Дома здравља Добој, а на тијелу нису уочени видљиви трагови повреда.

На основу наредбе дежурног тужиоца тијело је превезено у мртвачницу, гдје је родбина идентификовала лице.

Полицијској станици Добој два јуче око 8.00 часова пријављено је да се на степеништу код улаза у кућу у мјесту Бољанић, подручје града Добоја, налази тијело осамдесетогодишњег Милорада Ристића.

Увиђај су извршили Полицијски службеници Полицијске станице Добој два, заједно са љекаром мртвозорником Дома здравља Добој, приликом чега је утврђено да је Ристић пао на степеништу и од задобијених повреда на лицу мјеста преминуо.

О овом догађају обавијештен је дежурни тужилац Окружног тужилаштва Добој. /крај/алу/сђп

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана