Na području Banjaluke povrijeđena dvojica motociklista

Srna
Na području Banjaluke povrijeđena dvojica motociklista

Banjaluka - Tri lica, od kojih dvojica motociklista, povrijeđena su u dvije odvojene saobraćajne nezgode koje su se dogodile na području grada Banjaluka, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče na magistralnom putu Banjaluka -Klašnice, na raskrsnici ulica Krajiška brigada i Trive Amelice, učestvovali su automobil “škoda” koji je vozilo lice čiji su inicijali M.B. i motocikl kojim je upravljalo lice čiji su inicijali Ž.Š, koji je povrijeđen.

Istog dana u Ulici Ilije i Sime Partala dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali teretno vozilo “folksvagen” za čijim upravljačem je bilo lice čiji su inicijali M.G. i motocikl koji je vozio sedamnaestogodišnjak, sa kojim je na mjestu suvozača bio maloljetnik i obojica su povrijeđena.

“O saobraćajnim nezgodama je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naredio da se preduzmu potrebne mjere s ciljem utvrđivanja okolnosti nastanka saobraćajne nezgode i odgovornosti učesnika”, navode iz Policijske uprave Banjaluka.

Iz Uprave apeluju na vozače da se pridržavaju zakonskih propisa i da odgovornim ponašanjem spriječe moguće posljedice, te napominju da su motociklisti ugroženija kategorija učesnika u saobraćaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana