На подручју Бањалуке повријеђена двојица мотоциклиста

Срна
На подручју Бањалуке повријеђена двојица мотоциклиста

Бањалука - Три лица, од којих двојица мотоциклиста, повријеђена су у двије одвојене саобраћајне незгоде које су се догодиле на подручју града Бањалука, саопштено је из бањалучке Полицијске управе.

У саобраћајној незгоди која се догодила јуче на магистралном путу Бањалука -Клашнице, на раскрсници улица Крајишка бригада и Триве Амелице, учествовали су аутомобил “шкода” који је возило лице чији су иницијали М.Б. и мотоцикл којим је управљало лице чији су иницијали Ж.Ш, који је повријеђен.

Истог дана у Улици Илије и Симе Партала догодила се саобраћајна незгода у којој су учествовали теретно возило “фолксваген” за чијим управљачем је било лице чији су иницијали М.Г. и мотоцикл који је возио седамнаестогодишњак, са којим је на мјесту сувозача био малољетник и обојица су повријеђена.

“О саобраћајним незгодама је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је наредио да се предузму потребне мјере с циљем утврђивања околности настанка саобраћајне незгоде и одговорности учесника”, наводе из Полицијске управе Бањалука.

Из Управе апелују на возаче да се придржавају законских прописа и да одговорним понашањем спријече могуће посљедице, те напомињу да су мотоциклисти угроженија категорија учесника у саобраћају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана