Mučili je i tjerali na prostituciju

Dijana Dujić
Mučili je i tjerali na prostituciju

Doboj - Tri osobe uhapšene su juče jer su ženu iz Teslića tjerali da se bave prostitucijom, te je fizički i psihički maltretirali.

Prema nezvaničnim informacijama uhapšeni su Dijana Malić i Dragan Đurđević oboje sa područja Teslića i Mehmed Omahić iz Tešnja.

U Centru javne bezbjednosti Doboj rekli su, navodeći inicijale, da su Malićeva i Omahić osumnjičeni da su prisiljavali ženu da pruža seksualne usluge klijentima, koje je pronalazio Đurđević.

- Prethodno su joj prijetili da će je odvojiti od člana porodice, a upućivali su joj i druge prijetnje - izjavila je portparol CJB Doboj Ljerka Stanimirović.

Kako nezvanično saznajemo, žrtva ima dijete, te su je ucjenjivali da će je od njega odvojiti i povrijediti. Malićeva i Omahić, koji imaju nešto više od 20 godine, su navodno organizatori ove grupe, dok je Đurđević, koji je stariji od njih, pronalazio klijente. Njegov kombi korišćen je za pružanje seksualnih usluga.

- On je navodno žrtvu odvozio na mjesto koje je dogovoreno sa klijentima, te je ona usluge pružala u njegovom kombiju, a dok ona ne završi sa klijentom on ju je, navodno čekao te je vraćao nazad - rekao je izvor blizak istrazi.

Kada je oštećena žena odbila da pruži seksualne usluge jednom od klijenata, Malićeva i Omahić su je napali u njenoj kući. Potom su je odvezli na područje opšte Tešanj u kuću Omahića i tamo su je tukli nogama i rukama, vrijeđali je i na različite načine mučili, a u jednom trenutku su je pržili strujom uz pomoć nekih žica. Zbog zadobijenih povreda njoj je tada ukazana pomoć u dobojskoj bolnici.

Većina klijenti su bili sa područja Teslića i Tešnja, a novac koji je žrtva zarađivala uhapšeni su dijelili međusobno, a njoj nisu ništa davali.

Malićeva je i početkom juna prošle godine sa još jednom ženskom osobom hapšena zbog brutalnog zlostavljanja svoje poznanice iz Teslića. Njih dvije su u više navrata prisiljavale djevojku na radnje koje vrijeđaju njeno dostojanstvo i pri tome pravile snimke mobilnim telefonom koje su prosljeđivale trećim licima. Prijetile su joj da će je natjerati na pružanje seksualnih usluga nepoznatim licima. Malićeva je i tokom prošle godine napala sudiju Osnovnog suda u Tesliću, a poznata je i po krađama.*

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana