Мучили је и тјерали на проституцију

Дијана Дујић
Мучили је и тјерали на проституцију

Добој - Три особе ухапшене су јуче јер су жену из Теслића тјерали да се баве проституцијом, те је физички и психички малтретирали.

Према незваничним информацијама ухапшени су Дијана Малић и Драган Ђурђевић обоје са подручја Теслића и Мехмед Омахић из Тешња.

У Центру јавне безбједности Добој рекли су, наводећи иницијале, да су Малићева и Омахић осумњичени да су присиљавали жену да пружа сексуалне услуге клијентима, које је проналазио Ђурђевић.

- Претходно су јој пријетили да ће је одвојити од члана породице, а упућивали су јој и друге пријетње - изјавила је портпарол ЦЈБ Добој Љерка Станимировић.

Како незванично сазнајемо, жртва има дијете, те су је уцјењивали да ће је од њега одвојити и повриједити. Малићева и Омахић, који имају нешто више од 20 године, су наводно организатори ове групе, док је Ђурђевић, који је старији од њих, проналазио клијенте. Његов комби коришћен је за пружање сексуалних услуга.

- Он је наводно жртву одвозио на мјесто које је договорено са клијентима, те је она услуге пружала у његовом комбију, а док она не заврши са клијентом он ју је, наводно чекао те је враћао назад - рекао је извор близак истрази.

Када је оштећена жена одбила да пружи сексуалне услуге једном од клијената, Малићева и Омахић су је напали у њеној кући. Потом су је одвезли на подручје опште Тешањ у кућу Омахића и тамо су је тукли ногама и рукама, вријеђали је и на различите начине мучили, а у једном тренутку су је пржили струјом уз помоћ неких жица. Због задобијених повреда њој је тада указана помоћ у добојској болници.

Већина клијенти су били са подручја Теслића и Тешња, а новац који је жртва зарађивала ухапшени су дијелили међусобно, а њој нису ништа давали.

Малићева је и почетком јуна прошле године са још једном женском особом хапшена због бруталног злостављања своје познанице из Теслића. Њих двије су у више наврата присиљавале дјевојку на радње које вријеђају њено достојанство и при томе правиле снимке мобилним телефоном које су просљеђивале трећим лицима. Пријетиле су јој да ће је натјерати на пружање сексуалних услуга непознатим лицима. Малићева је и током прошле године напала судију Основног суда у Теслићу, а позната је и по крађама.*

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана