Мотоциклом се забио у циркулар

Сања Амиџић
Мотоциклом се забио у циркулар

Шамац, Зворник - Мотоциклиста Спасоје Михајловић (49) из Шамца је погинуо, док је шест лица повријеђено у три одвојене саобраћајне несреће, које су се догодиле у понедјељак и уторак на подручју Шамца, Зворника и Живиница.

Михајловић је смртно страдао у Брвнику код Шамца када се мотоциклом "сузуки" забио у покретни циркулар за резање дрва, којим је управљао Маријан Копић (49) из Орашја. На циркулару са Копићем био је и Нијаз Хајдур (34) из Бијељине и они су лакше повријеђени. Несрећа се догодила на локалном путу у понедјељак око 19 часова.

Извор близак истрази испричао је да је мотоциклиста ишао из правца Брвника те да је у кривини прешао на супротну страну, а затим директно ударио у циркулар.

- Након страховитог судара, мотоциклиста је одбачен од машине неколико метара. Преминуо је на лицу мјеста - казао је исти извор.

Патолог болнице "Свети апостол Лука" у Добоју Љубомир Цуркић рекао је јуче да је обдукцијом тијела утврђено да је за Спасоју Михајловића био кобан губитак велике количине крви.

- Код страдалог је констатован и прелом ребара лијеве стране грудног коша, прелом карличних костију и низ других тешких повреда - казао је Цуркић.

Из Центра јавне безбједности Добој, наводећи иницијале, рекли су да је полиција након увиђаја наставила рад на расвјетљавању тачног узрока ове саобраћајке.

У саобраћајној несрећи, која се догодила у Брањеву код Зворника, тешко су повријеђени Зворничани Ц. М. и М. П. када се аутомобил "рено", којим је управљао Р. С, сударио са "голфом" за чијим је воланом био Б. В. из Бијељине. Возач "голфа" задобио је лакше повреде. Повријеђеним особама љекарска помоћ указана је у зворничкој болници.

- Полиција је након обављеног увиђаја наставила рад на утврђивању узрока ове саобраћајне несреће - казали су у ЦЈБ Бијељина.

У Живиницама је јуче тешко повријеђена В. С, која је управљајући возилом "пасат" слетјела у њиву поред пута. Она је избјегавала директан судар са "алфа ромеом", који јој је одузео првенство пролаза. Повријеђена жена задобила је повреде кичме и смјештена је у тузланску болницу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана