Монструозно убиство у Сутомору: Мајка мушемом задавила шестомјесечног сина

kurir.rs
Монструозно убиство у Сутомору: Мајка мушемом задавила шестомјесечног сина

Бар - Баранка Мирјана Дошљак-Шкријељ (29) признала је барским инспекторима да је задавила свог шестомјесечног сина.

Она је ухапшена синоћ због сумње да је починила убиство, које је, како је потом признала, починила тако што је дијете задавила ивицом мушеме.

Наводно, она је своју бебу задавила у кући, у насељу Партизански пут у Сутомору, а потом љекарима пријавила да јој се дијете угушило.

Извор из истраге рекао је да је љекарима била сумњива њена пријава, због чега су одмах обавијестили службенике Центра сигурности Бар.

Саговорник из полиције казао је да је тужилац одмах наложио обдукцију тијела бебе, коју је урадио вјештак судске медицине Миодраг Шоћ.

Прелиминарни резултати показали су да је код бебе смрт наступила насилно, након чега је Дошљак-Шкриељ ухапшена.

Извор из истраге казао је да она није прошла полиграфско тестирање, али и да се врло чудно понашала током саслушања.   

- Није плакала, није показивала никакав знак жаљења нити кајања, није од нас тражила ни да јој дозволимо да присуствује сахрани свог дјетета - казао је саговорник из полиције.

Из Управе полиције званично је саопћено да су их из Службе хитне медицинске помоћи, у четвртак око 20 сати, обавијестили да им је довезено беживотно тијело бебе, након чега су одмах на лице мјеста упутили увиђајну екипу која је по одобрењу тужиоца извршила увиђај.

Осумњичена Мирјана Дошљак-Шкријељ ће, уз кривичну пријаву, бити приведена надлежном тужиоцу због сумње да је починила кривично дјело тешко убиство. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана