Modričanin nije preminuo od nanesenih povreda

Srna
Modričanin nije preminuo od nanesenih povreda

Doboj - Muškarac čiji su inicijali B.B. iz Modriče nije preminuo zbog teških povreda koje mu je nanio sugrađanin čiji su inicijali U.J, pokazala je obdukcija tijela preminulog.Obdukcijom je utvrđeno da je B.B. zadobio teške tjelesne povrede, ali da one nisu uzrok smrti, odnosno da ne postoji uzročno-posljedična veza između radnji osumnjičenog i smrti oštećenog, saopšteno je iz Okružnog tužilaštva Doboj.

"Tužilaštvo je mišljenja da ne postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni počinio krivično djelo ubistvo prema Krivičnom zakoniku Republike Srpske, te da nisu ispunjeni uslovi za određivanje pritvora jer nije riječ o krivičnom djelu za koje se može izreći kazna zatvora od 10 godina ili teža, zbog čega za osumnjičenog nije ni podnesen sudu prijedlog za određivanje pritvora", navodi se u saopštenju.


U Tužilaštvu kažu da su ispitali osumnjičenog U.J. u vezi sa okolnostima koje ga terete za krivično djelo ubistvo počinjeno u Modriči 13. januara, kao i da je naređena obdukcija tijela B.B.

Modrička policija podnijela je juče izvještaj dobojskom Okružnom javnom tužilaštvu protiv muškarca čiji su inicijali U.J. sa područja Modriča, osumnjičenog za ubistvo.

Iz policije je ranije saopšteno da je U.J. osumnjičen da je u subotu, 13. januara, u njegovoj porodičnoj kući sugrađaninu čiji su inicijali B.B. zadao više udaraca u glavu drvenim štapom i cjepanicom. /kraj/alu/ljlj

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana