Младића увукли у комби и изгризли

Младића увукли у комби и изгризли 22.01.2018 23:41 | nezavisne.com

Фоча - Деветнаестогодишњи Фочак М.Б. пријавио је тројицу суграђана да су га увукли у комби, а затим два сата малтретирали, те да је током овог напада повријеђен.

Да су над њим тренирали строгоћу, како "Независне" незванично сазнају, пријавио је двадесетчетворогодишњег Николу Васиљевића, те двије године млађе Горана Милетића и Момчила Даниловића.

Деветнаестогодишњак је навео да се тортура одиграла под окриљем ноћи, и то 20. јануара, те да је почела у 1.30, а да је окончана у 3.30.

"Навео је да су га, против његове воље, увели у комби фолксваген, којим је управљао Д.М., те према њему били насилни, и малтретирали га, али и да су му нанијели повреде", саопштено је из фочанске полиције.

Младом Фочаку је, како сазнајемо, потом указана љекарска помоћ у фочанској болници, а љекари су утврдили да има више угриза.

"Један од тројице младића је осумњичен да је тог младића угризао и за ухо", појашњава извор "Независних" близак полицији.

Полиција утврђује мотиве ове несвакидашње пријаве.

"Сигурно су у питању неки одраније нерашчишћени рачуни. Штавише, младић који је жртва тортуре тврди да су му тројица суграђана и пријетила. Сви ти детаљи биће утврђени истрагом", напомиње наш извор.

"Независне" незванично сазнају да су од тројице осумњичених двојица одраније позната полицији.

Из полиције су, с друге стране, данас саопштили да је о свему обавијештен дежурни окружни тужилац.

"Полицајци су брзим и ефикасним радом  на терену пронашли и ухапсили осумњичене, након чега су они били на крим-обради", наводи се у саопштењу из ПУ Фоча.

Ухапшени тројац је послије испитивања пуштен. Против њих слиједи подношење извјештаја тужилаштву.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица