Mladić uhapšen zbog pljačke ugostiteljskih objekata u Jezeru

Srna
Mladić uhapšen zbog pljačke ugostiteljskih objekata u Jezeru

Mrkonjić Grad - Dvadesettrogodišnjak čiji su inicijali Š.B. iz Jajca uhapšen je zbog sumnje da je provalio u dva ugostiteljska objekta u opštini Jezero i ukrao 160 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Osumnjičeni je uhapšen sinoć nakon što je policiji u Jezeru juče ujutro radnica kafe bar u Ulici Novo Naselje prijavila provalu u objekat i krađu 160 KM.

Nakon toga je i radnica Ugostiteljskog objekta u Ulici 21. novembra prijavila policiji provalu.

Zahvaljujući brzoj reakciji i na osnovu tragova sa lica mjesta policija je došla do saznanja ko je izvršilac i uhapsila Š.B, kome su na teret stavljena dva krivična djela teške krađe.

Prilikom kriminalističke obrade policija je došla do saznanja da je ovo lice osumnjičeno i za krivično djelo krađa na području opštine Jajce.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naložio je da osumnjičeni nakon kriminalističke obrade bude pušten na slobodu, a da po kompletiranju predmeta bude dostavljen izvještaj za dva krivična djela teška krađa.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad su naveli da nastavljaju rad na utvrđivanju da li se ovo lice može dovesti u vezu i sa drugim krivičnim djelima izvršenim na području drugih gradova Republike Srpske i BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana