Младић ухапшен због пљачке угоститељских објеката у Језеру

Срна
Младић ухапшен због пљачке угоститељских објеката у Језеру

Мркоњић Град - Двадесеттрогодишњак чији су иницијали Ш.Б. из Јајца ухапшен је због сумње да је провалио у два угоститељска објекта у општини Језеро и украо 160 КМ, саопштено је из Полицијске управе Мркоњић Град.

Осумњичени је ухапшен синоћ након што је полицији у Језеру јуче ујутро радница кафе бар у Улици Ново Насеље пријавила провалу у објекат и крађу 160 КМ.

Након тога је и радница Угоститељског објекта у Улици 21. новембра пријавила полицији провалу.

Захваљујући брзој реакцији и на основу трагова са лица мјеста полиција је дошла до сазнања ко је извршилац и ухапсила Ш.Б, коме су на терет стављена два кривична дјела тешке крађе.

Приликом криминалистичке обраде полиција је дошла до сазнања да је ово лице осумњичено и за кривично дјело крађа на подручју општине Јајце.

Дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука наложио је да осумњичени након криминалистичке обраде буде пуштен на слободу, а да по комплетирању предмета буде достављен извјештај за два кривична дјела тешка крађа.

Из Полицијске управе Мркоњић Град су навели да настављају рад на утврђивању да ли се ово лице може довести у везу и са другим кривичним дјелима извршеним на подручју других градова Републике Српске и БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана