Mladić se golfom odvezao u smrt

Sanja Amidžić
Mladić se golfom odvezao u smrt

Brčko - Vukašin Mitrović (30) iz Brčkog poginuo je juče, kada je upravljajući "golfom", sletio s puta i udario u betonski propust u Semberskoj ulici u Brčkom.

Nesreća se dogodila deset minuta iza ponoći kada je Mitrović iz još neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i sletio u kanal pored saobraćajnice.

Povrijeđeni je ubrzo kolima Hitne pomoći prevezen do Medicinskog centra u Brčkom gdje je zbog težine povreda preminuo.

Prema nezvaničnim informacijama, Mitrović je išao iz pravca Bijeljine prema Brčkom kada je po dolasku u Sembersku ulicu sletio u desni kanal pored puta i prednjim dijelom vozila se zakucao u betonski propust.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Brčko rekli su da je policija nakon uviđaja nastavila istragu u cilju utvrđivanja uzroka ove saobraćajne nesreće.

- Više informacija o ovoj tragediji biće poznato nakon istrage - kazali su u brčanskoj policiji.

Istog dana nekoliko časova kasnije u Bijeljini je lakše povrijeđena trinaestogodišnja djevojčica kada ju je udario  "mercedes" za čijim volanom je bio njen sugrađanin Z. V. u Ulici neznanih junaka u Bijeljini.

Povrijeđena djevojčica je nakon ukazane medicinske pomoći u bijeljinskoj Bolnici "Sveti vračevi" puštena kući.

Dan ranije u sudaru "audija" kojim je upravljao D. A. (25) iz Zvornika i "golfa" za čijim volanom je bio njegov sugrađanin M. G. (27), povrijeđeno je šestogodišnje dijete čiji identitet nije saopšten.

Nesreća se dogodila u mjestu Tršić kod Zvornika, a povrijeđeno dijete  u trenutku nesreće bilo je u "audiju".

Prema nezvaničnim informacija, ukazana mu je ljekarska pomoć u zvorničkoj bolnici gdje su mu konstatovane lakše povrede. Uzrok ove saobraćajke biće poznat nakon vještačenja.

Slične sudbine bio je i Ilija P. (72) iz Mostara kada je upravljajući "pežoom 307" sletio s puta i udario u zaštitnu ogradu u mjestu Kvanj između Mostara i Stoca. Nesreća se dogodila u nedjelju uveče, a povrijeđenog vozača iz olupine izvukli su mostarski vatrogasci. Njemu je ljekarska pomoć ukazana u bolnici u tom gradu gdje je zbog težine povreda zadržan na daljem liječenju. Prema nezvaničnim informacijama, vozač je u trenutku nesreće prestizao drugo vozilo usljed čega je izgubio kontrolu nad automobilom i zakucao se u ogradu pored puta.

Crni vikend

Na putevima u BiH proteklog vikenda izgubljena su tri mlada života. U sudarima vozila poginuli su Josip M. (18) iz Donje Večke kod Viteza, njegov vršnjak Belmin Bećirović sa područja Žepča i Nihad Demirović (21) iz Ostrošca kod Jablanice. Demirović i Bećirović stradali su u subotu uveče, a Josip u nedjelju u 3.50 časova. Uzroci ovih tragedija biće poznati nakon policijske istrage.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana