Младић се голфом одвезао у смрт

Сања Амиџић
Младић се голфом одвезао у смрт

Брчко - Вукашин Митровић (30) из Брчког погинуо је јуче, када је управљајући "голфом", слетио с пута и ударио у бетонски пропуст у Семберској улици у Брчком.

Несрећа се догодила десет минута иза поноћи када је Митровић из још неутврђених разлога изгубио контролу над возилом и слетио у канал поред саобраћајнице.

Повријеђени је убрзо колима Хитне помоћи превезен до Медицинског центра у Брчком гдје је због тежине повреда преминуо.

Према незваничним информацијама, Митровић је ишао из правца Бијељине према Брчком када је по доласку у Семберску улицу слетио у десни канал поред пута и предњим дијелом возила се закуцао у бетонски пропуст.

У Министарству унутрашњих послова Брчко рекли су да је полиција након увиђаја наставила истрагу у циљу утврђивања узрока ове саобраћајне несреће.

- Више информација о овој трагедији биће познато након истраге - казали су у брчанској полицији.

Истог дана неколико часова касније у Бијељини је лакше повријеђена тринаестогодишња дјевојчица када ју је ударио  "мерцедес" за чијим воланом је био њен суграђанин З. В. у Улици незнаних јунака у Бијељини.

Повријеђена дјевојчица је након указане медицинске помоћи у бијељинској Болници "Свети врачеви" пуштена кући.

Дан раније у судару "аудија" којим је управљао Д. А. (25) из Зворника и "голфа" за чијим воланом је био његов суграђанин М. Г. (27), повријеђено је шестогодишње дијете чији идентитет није саопштен.

Несрећа се догодила у мјесту Тршић код Зворника, а повријеђено дијете  у тренутку несреће било је у "аудију".

Према незваничним информација, указана му је љекарска помоћ у зворничкој болници гдје су му констатоване лакше повреде. Узрок ове саобраћајке биће познат након вјештачења.

Сличне судбине био је и Илија П. (72) из Мостара када је управљајући "пежоом 307" слетио с пута и ударио у заштитну ограду у мјесту Квањ између Мостара и Стоца. Несрећа се догодила у недјељу увече, а повријеђеног возача из олупине извукли су мостарски ватрогасци. Њему је љекарска помоћ указана у болници у том граду гдје је због тежине повреда задржан на даљем лијечењу. Према незваничним информацијама, возач је у тренутку несреће престизао друго возило усљед чега је изгубио контролу над аутомобилом и закуцао се у ограду поред пута.

Црни викенд

На путевима у БиХ протеклог викенда изгубљена су три млада живота. У сударима возила погинули су Јосип М. (18) из Доње Вечке код Витеза, његов вршњак Белмин Бећировић са подручја Жепча и Нихад Демировић (21) из Острошца код Јабланице. Демировић и Бећировић страдали су у суботу увече, а Јосип у недјељу у 3.50 часова. Узроци ових трагедија биће познати након полицијске истраге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана