Младић погинуо у судару три возила

Невена Бунић
Младић погинуо у судару три возила

Модрича - Пребрза вожња коштала је живота Ђорђа Босића (26) из Шамца, који је погинуо у судару три аутомобила на путу у Милошевцу код Модриче.

Саобраћајна несрећа се догодила  јуче ујутро када су се сударила два "аудија" и камион "мерцедес". Према незваничним информацијама, до трагедије је дошло након што је Босић возио преко ограничења, прешао у супротну траку и директно се сударио са камионом. Потом се возилом одбио уназад и ударио у други "ауди", који се кретао иза њега. Босић је погинуо на лицу мјеста. За воланом камиона био је Иво Винцетић (36) из Орашја, који је тешко повријеђен и превезен у шамачки Дом здравља, а након тога у Дом здравља у Орашју. Другим "аудијем" је управљао Борислав Пејичић (58) из Шамца, који је прошао без повреда.

У Полицијској управи Добој рекли су, наводећи иницијале учесника у несрећи, да су обавили увиђај на лицу мјеста, а саобраћај на овој дионици је јуче био обустављен.

- Вјештачењем ће се утврдити све околности и тачан узрок саобраћајне несреће - рекли су у Полицијској управи Добој.

У Источном Новом Сарајеву десила се необична саобраћајна несрећа чији су виновници били пјешак и полицијско возило. Бранко Ковачевић (57) из Источног Новог Сарајева тешко је повријеђен након што га је на пјешаком прелазу ударило возило Министарства унутрашњих послова РС у Источном Новом Сарајеву.

Ковачевић се у сриједу око 18 часова кретао пјешачким прелазом када га је из непознатих разлога ударило службено возило "голф 7" којим је управљао полицајац. Пјешак је због задобијених повреда збринут у болници у Источном Сарајеву.

Према незваничним информацијама, и од пјешака и од полицајца који је управљао возилом је изузета крв, како би се утврдило да ли су били под дејством алкохола или наркотика.

- У присуству дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево обавили смо увиђај на лицу мјеста и радимо све да бисмо утврдили тачан узрок саобраћајне несреће и одговорност учесника - рекли су у Полицијској управи Источно Сарајево.

Ударио у ограду

Возач "шкоде фабије" изгубио је контролу над возилом и ударио у заштитну ограду на аутопуту у Подлуговима у Илијашу.

Несрећа се догодила јуче на дионици аутопута А-1 Високо - Сарајево, на скретању за Илијаш, а према незваничним информацијама до несреће је дошло због клизавог пута и неприлагођене брзине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана