Младић погинуо у Рамићима код Бањалуке враћајући се с посла

Невена Бунић
Младић погинуо у Рамићима код Бањалуке враћајући се с посла

Бањалука - Раденко Шкорић (30) из Агиног Села код Бањалуке погинуо је када се, док је био за воланом “голфа 4” сударио са “мерцедесом” у бањалучком насељу Рамићи.

Стравична несрећа десила се у суботу увече на раскрсници приједорске магистрале и путева за насеља Драгочај и Рамићи.

Према незваничним информацијама, до судара је дошло када се Шкорић са споредног укључивао на главни пут. У том моменту наишао је “мерцедес”, којим је управљао Тони Бошњак (21) из Груда, и наводно са бочне стране ударио “голф 4”. Шкорић је преминуо на лицу мјеста.

Убрзо су стигле екипе полиције и хитне помоћи, али несрећном младићу није било помоћи. Полиција је обавила увиђај под надзором дежурног тужиоца Окружног тужилаштва Бањалука.

- Увиђај је обавио тужилац Далибор Врећо, који је наложио да буду утврђене све околности несреће, а између осталог наредио је и обдукцију тијела погинулог, која ће бити обављена у Заводу за судску медицину РС - навели су у Окружном тужилаштву Бањалука.

Страдали Бањалучанин је био запослен као возач у предузећу “Електрообнова”, а у вријеме када се десила несреће завршио је са послом и враћао се кући. Према причи мјештана Агиног Села ријеч је о вриједном младићу из поштене породице.

- Његови родитељи и двојица браће су поштовани у селу. Раденко је увијек био спреман да помогне другима, а једно вријеме је био и представник у Савјету мјесне заједнице Агино Село. Није био ожењен, али је био у дугогодишњој вези. Ово је велика трагедија да тако диван момак погине, пред њим је био цијели живот - рекао је један од мјештана Агиног Села.

Судар у којем је погинуо Шкорић десио се на истој раскрсници гдје је прије осам и по година у саобраћајној несрећи живот изгубила Милана Чегар (18). Мјештани Рамића су огорчени јер тврде да већ годинама упозоравају надлежне да раскрсница преко које дјеца свакодневно иду у школу није безбједна, али да нико ништа не предузима.

И на другим путевима у Републици Српској протеклог викенда било је саобраћајних несрећа. Једна особа лакше је повријеђена у судару два аутомобила и четвороцикла у Јакуповцима код Лакташа. Несрећа се десила јуче око поднева на магистралном путу.

Згажена жена стабилно

Жена коју је у суботу ударио комби на тротоару у самом центру Бањалуке Љ. Ј. (64) оперисана је и налази се у стабилном стању. Она је збринута у Универзитетски клиничком центру РС у Бањалуци у Служби за торакалну хирургију.

 - Пацијенткиња има посјекотине главе и прелом ребара и остаје на праћењу у нашој установи - навели су у УКЦ РС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана