Mladić iz Čajniča poginuo u prevrtanju džipa

S. A.
Mladić iz Čajniča poginuo u prevrtanju džipa

Čajniče - Slavko Tadić (26) iz Čajniča poginuo je kada je džipom sletio s puta i prevrnuo se u mjestu Tuburovići kod Čajniča.

Nesreća se dogodila u petak oko 20.20 časova kada je Tadić izgubio kontrolu nad terencem nakon čega se prevrnuo više puta. Kako saznajemo, džip je sletio s makadamskog puta i zaustavio se tek kada je udario u drvo.

U Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo, navodeći inicijale nastradalog, rekli su da je nakon uviđaja nastavljena istraga s ciljem utvrđivanja uzroka nesreće.

- Policija je o ovom slučaju obavijestila dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji vodi dalju istragu - kazali su u CJB Istočno Sarajevo.

U saobraćajnoj nesreći koja se proteklog vikenda dogodila na području Prijedora teško je povrijeđen motociklista D. M. (26) iz Omarske kod Prijedora. On se "jamahom" sudario sa "golfom dva" za čijim volanom je bio D. P. (53) iz Prijedora. Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana u prijedorskoj bolnici i van je životne opasnosti, dok je vozač "golfa" prošao bez povreda.  Uzrok i kako je došlo do nesreće biće poznati nakon policijske istrage.

Istog dana biciklista A. R. teško je povrijeđen kada je na njega u Cazinu naletio motocikal kojim je upravljao S. B. Prema riječima očevidaca, do nesreće je došlo kada je na biciklistu naletio motociklista dok je prelazio ulicu na pješačkom prelazu. Biciklista je usljed pada udario glavom o asfalt.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana