Младић (22) из Приједора умро након повреда задобијених у саобраћајки

Срна
Младић (22) из Приједора умро након повреда задобијених у саобраћајки

Приједор - Лице чији су иницијали А.К. (22) из Приједора умрло је у приједорској болници након повреда задобијених у саобраћајној несрећи која се догодила на магистралном путу Приједор - Нови Град у мјесту Благај Ријека.

У саобраћајној несрећи која се догодила синоћ у 21.20 часова учествовали су лице М.В. (42) из Новог Града, који је управљао путничким аутомобилом "голф два", и лице А.К. (22) који је управљао мотоциклом "хонда", саопштено је данас из Центра јавне безбједности (ЦЈБ) Приједор.

До несреће је дошло када је А.К. мотоциклом претицао путничко возило док је оно скретало, те ударио у "голфа".

Оба учесника задобила су тешке тјелесне повреде и превезени су у болницу "Доктор Младен Стојановић" у Приједору, гдје је А.К. од задобијених повреда преминуо.

Лице чији су иницијали Н.В. (35) из Цазина осумњичено је за превару у Новом Граду. Против ове особе биће поднесен извјештај Окружном тужилаштву Бањалука.

Осумњичени се почетком јануара, приликом куповине путничких аутомобила у Новом Граду лажно представљао и говорио власницима да ће возило платити након пробе.

Касније се пар пута јављао оштећеним лицима да би одгодио исплату, те на тај начин умиривао оштећене како га не би пријавили полицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана