Masovna tuča u Tesliću: Sa ženom i majkom pretukao poznanika

N. B.
Masovna tuča u Tesliću: Sa ženom i majkom pretukao poznanika

Teslić - Vitomir Đelić, njegova majka Smilja i supruga B. Đ. pretukli su J. H. ispred svoje kuće u Mladikovinama kod Teslića u nedjelju, saznaje "Glas Srpske".

Sukob se desio nakon što su J. H. i B. J. autom došli ispred kuće Vitomira sa kojim su se posvađali i potukli. Osim Đelićeve majke i supruge u tuču su se uključio i njihov komšija R. M.

Deblji kraj je izvukao J. H., koji je nakon intervencije policije prevezen u dobojsku bolnicu, gdje su mu konstatovane teže povrede.

Sin i majka, Vitomir i Smilja, takođe su povrijeđeni, ali se ljekari nisu izjasnili o stepenu njihovih povreda. O slučaju je obaviješten i tužilac Okružnog tužilaštva u Doboju, koji će se nakon utvrđivanja stepena povreda izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela.

Fizički sukob desio se i u Brodu, kada su D. C. i M. Z. uhapšeni zbog nasrtanja na policajca i sprečavanja hapšenja na Trgu patrijarha Pavla u ovom gradu.

Incident u kojem je učestvovalo više lica desio se u nedjelju. Policijska patrola zatekla je D. C. koji se svađao sa djevojkom, koja je u tom momentu ležala na asfaltu.

Policajci su pokušali da smire situaciju i naredili D. C. da prestane sa narušavanjem javnog reda i mira. Oglušivši se o naredbu D. C. je fizički nasrnuo na policajca, dok je M. Z., koji je bio u grupi koja se svađala, odgurivao službenika koji je pokušao da uhapsi D. C.

- Nakon toga obojica su uhapšena. Poslije ispitivanja su pušteni na slobodu. Povrijeđenom policajcu je ukazana pomoć u Domu zdravlja Brod, gdje su mu konstatovane lakše povrede - rekli su Policijskoj upravi Doboj.

Protiv D. C. će biti dostavljen izvještaj Okružnom tužilaštvu Doboj zbog napada na službeno lice u vršenju službene radnje, dok će protiv M. Z. biti dostavljen izvještaj zbog sprečavanja službenog lica u obavljanju službene radnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana