Масовна туча у Теслићу: Са женом и мајком претукао познаника

Н. Б.
Масовна туча у Теслићу: Са женом и мајком претукао познаника

Теслић - Витомир Ђелић, његова мајка Смиља и супруга Б. Ђ. претукли су Ј. Х. испред своје куће у Младиковинама код Теслића у недјељу, сазнаје "Глас Српске".

Сукоб се десио након што су Ј. Х. и Б. Ј. аутом дошли испред куће Витомира са којим су се посвађали и потукли. Осим Ђелићеве мајке и супруге у тучу су се укључио и њихов комшија Р. М.

Дебљи крај је извукао Ј. Х., који је након интервенције полиције превезен у добојску болницу, гдје су му констатоване теже повреде.

Син и мајка, Витомир и Смиља, такође су повријеђени, али се љекари нису изјаснили о степену њихових повреда. О случају је обавијештен и тужилац Окружног тужилаштва у Добоју, који ће се након утврђивања степена повреда изјаснити о квалификацији кривичног дјела.

Физички сукоб десио се и у Броду, када су Д. Ц. и М. З. ухапшени због насртања на полицајца и спречавања хапшења на Тргу патријарха Павла у овом граду.

Инцидент у којем је учествовало више лица десио се у недјељу. Полицијска патрола затекла је Д. Ц. који се свађао са дјевојком, која је у том моменту лежала на асфалту.

Полицајци су покушали да смире ситуацију и наредили Д. Ц. да престане са нарушавањем јавног реда и мира. Оглушивши се о наредбу Д. Ц. је физички насрнуо на полицајца, док је М. З., који је био у групи која се свађала, одгуривао службеника који је покушао да ухапси Д. Ц.

- Након тога обојица су ухапшена. Послије испитивања су пуштени на слободу. Повријеђеном полицајцу је указана помоћ у Дому здравља Брод, гдје су му констатоване лакше повреде - рекли су Полицијској управи Добој.

Против Д. Ц. ће бити достављен извјештај Окружном тужилаштву Добој због напада на службено лице у вршењу службене радње, док ће против М. З. бити достављен извјештај због спречавања службеног лица у обављању службене радње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана