Масовна туча дијаспораца и домаћих у Сарајеву

Avaz.ba
Масовна туча дијаспораца и домаћих у Сарајеву

Сарајево - Једна особа тешко је повређена у масовној тучи у Сарајеву која се догодила око 2.30 у ноћи између суботе и недjеље, преноси сарајевски "Аваз".

До сукоба је дошло у улици Сафета Зајке у насељу Рајловац у сарајевској општини Нови Град, а тешко је повређен М. М. (53). Он је, како сазнаје Аваз, возилом Хитне помоћи превезен на Клинику ургентне медицине КЦУС-а, где је задржан на лијечењу, а у болницу је примљен у бесвјесном стању и наводно је у коми.

Како наводе, до туче је дошло када је неколико мушкараца "који су иначе настањени у иностранству, а у БиХ су дошли на одмор, сједило у локалном кафићу, а гдје је потом дошло и "неколико момака настањених у Сарајеву".

Између њих је прво дошло до вербалног, а потом физичког сукоба, јавља "Аваз".

Због сумње да су починили кривично дјело наношење тешких тјелесних повреда сарајевска полиција ухапсила је А. С.; А.С; А.К и А. Б.

"Осумњичени су предати у надлежност Тужилаштва и биће задржани 24 сата, а у том року ће их испитати поступајући тужилац који ће након тога донијети одлуку о даљим законским мјерама које ће бити предузете против њих", каже портпаролка Тужилаштва КС Азра Бавчић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана