Манијак напада и на Бањ брду

Nezavisne.com
Манијак напада и на Бањ брду

Бањалука - Бањалучкој полицији је пријављено је да је синоћ, око 20:30 часова, млађи мушкарац, стар између 25 и 27 година, покушао силовати Бањалучанку, која се, на срећу, храбро успјела изборити и отјерати нападача.

"Кренула сам у рекреативну шетњу као што и обично радим, када је на скретању од кафића према споменику испред мене искочио мушкарац, ставио ми руке преко лица, повукао у страну и рекао да будем тиха." - почиње своју трауматичну исповјест нападнута Бањалучанка, чије име је познато бањалучкој полицији.

Према њеним ријечима, ради се о млађем момку тамније косе, који је прилично висок и мршав.

Иста ствар, другој дјевојци, се догодила и вече прије

"У том тренутку сам се одузела од страха, али сам успјела да се приберем. Одгурнула сам га, након чека је он мене оборио на земљу.

Тада сам почела вриштати и зграбила камен који је био поред мене, након чега је он лаганим кораком одшетао у шуму.

Када су се шетачи окупили, јер су чули моју вриску, група дјевојака ми је рекла да се иста ствар, дан прије, догодила и њиховој пријатељици.

" Ово један у низу напада на даме, који се догодио у Бањалуци у посљедњих неколико дана. Апелујемо на даме да се не излажу опасности, тако што ће избјегавати касне шетње без пратње, бар док одговорни за ова дјела не буду приведени пред лице правде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана