Мајка убијене дјеце у Бихаћу завршила на психијатрији, у кући пронађена бомба

avaz.ba
Мајка убијене дјеце у Бихаћу завршила на психијатрији, у кући пронађена бомба

Бихаћ - Леила Совић, мајка троје дјеце коју је синоћ у мјесту Мали Луг убио њен супруг Адмир, послије чега је извршио самоубиство, након стравичне трагедије хоспитализирана је у Кантоналној болници др Ирфан Љубијанкић у Бихаћу.

Према сазнањима "Аваза", она је довезена синоћ у болницу у стању великог шока, дубоке боли, невјерице. Љекари су једва успјели остварити контакт с њом.

"Преноћила је на Одјелу психијатрије, гдје је због стања у којем се налази добила терапију. Данас је по њу дошла родбина и одвела је кући. Због свега што се десило, њеног стања, мора стално бити под надзором родбине или љекара како се њена здравствена ситуација не би закомплицирала", казали су из Кантоналне болнице.

Тијела свирепо убијене дјеце, као и њиховог оца Адмира превезена су у КБ др Ирфан Љубијанкић ради обдукције.

Мјесто злочина још осигурава бихаћка полиција. Неслужбено, чекају да дође неко од чланова породице да преузме одређене личне ствари.

Влада Унско-санског кантона прогласила је дан жалости на подручју Кантона на дан укопа троје малољетне дјеце.

У кући у којој је убијено троје дјеце током увиђаја пронађена бомба

Приликом вршења увиђајних радњи у кући у којој је почињено убиство троје дјеце у бихаћком насељу Мали Луг, пронађена је и експлозивна направа – бомба, потврђено је из Тужилаштва УСК.

Из Тужилаштва су навели да су синоћ око 17 сати запримили дојаву о пронађеним тијелима троје дјеце и мушкарца у мјесту Мали Луг, након чега је на лице мјеста изашла дежурна тужитељка, као и припадници Министарства унутрашњих послова УСК.

Увиђај је започео око 20 сати, међутим због непредвиђених околности, у једном тренутку је био прекинут.

"Дежурна тужитељка је на лицу мјеста, приликом вршења увиђаја, уочила експлозивну направу – бомбу, ради чега је одмах позван вјештак балистичке струке који је бомбу деактивирао", истакли су из Тужилаштва УСК.

Увиђај је окончан око 23 сата.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана