MUP RS: Privedeno više lica zbog trostrukog ubistva u Glamočanima

Srna
MUP RS: Privedeno više lica zbog trostrukog ubistva u Glamočanima

​Banjaluka - Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih polsova Republike Srpske priveli su više lica u vezi sa slučajem trostrukog ubistva u Glamočanima kod Banjaluke, potvrdila je za “Nezavisne” načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Mirna Miljanović.

Miljanovićeva je naglasila da su privođenja izvršena na širem području Republike Srpske.

Policijski službenici nastavljaju sa daljom pretragom terena s ciljem rasvjetljavanja krivičnog djela teško ubistvo.

Nakon prijave pucnjave u Glamočanima, u kojoj su tri lica ubijena, na lice mjesta upućene su sve raspoložive policijske snage iz Laktaša, Banjaluke, Doboja, Mrkonjić Grada, Gradiške i Prijedora, te pripadnici Jedinice za podršku koje su taj prostor blokirale.

Prema istom izvoru, naknadno su na mjesto događaja upućeni i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice i helikopter.

U Glamočanima kod Banjaluke protekle noći u pucnjavi su stradala tri lica, a jedno je zadobilo teške tjelesne povrede vatrenim oružjem.

Ubijen je vlasnik kompanija “Sektor sekjuriti”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt”, “Sektor ADS” i “Sektor ZOS” Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana