Летвом тукао бубњара па добио срчани удар

Н. Б.
Летвом тукао бубњара па добио срчани удар

Калесија - Сеид Букљић (60) преминуо је од посљедица срчаног удара након што је заједно са Х. Б. (62) у Тојшићима код Калесије летвама тукао бубњара “Лапсус бенда” Мумина Корајца (23).

Према незваничним информацијама, до сукоба је дошло јер је Корајац пуштао гласну музику и јурио аутомобилом у овом насељу. Неколико мјештана се побунило, међу којима и Букљић и Х. Б који су насрнули на музичара.

- Ту је дошло до свађе, а потом су два старија мушкарца неколико пута летвом ударила Корајца. Ко је започео сукоб, не зна се поуздано, али у тучи нико није задобио смртоносне повреде - рекао је извор близак истрази.

Букљић се одједном пожалио на болове у грудима. Пребачен је у Дом здравља у Калесији гдје је, највјероватније, преминуо од посљедица срчаног удара. Наводно није имао повреда, а бубњар је зарадио модрице.

Полиција је обавила увиђај и испитала виновнике сукоба, а Кантонално тужилаштво Тузла је преузело случај. Портпарол ове правосудне институције Армин Арнаутовић казао је да је затражена обдукција тијела преминулог.

- Чекамо извјештај из полиције, након чега ћемо одлучити о даљим радњама поступајућег тужиоца - објаснио је Арнаутовић.

Незванично, обдукција је показала да се ради о природној смрти. Менаџер “Лапсус бенда” Бојан Новокмет је рекао да Корајац у овом сукобу није никога ударио.

- Мумин није у могућности да коментарише случај. Дао је изјаву у полицији. Жалимо и потресени смо због цијелог догађаја, радило се о неспоразуму - изјавио је Новокмет.

Мумин Корајац је син пјевача народне музике Раме Корајца, познатог као Рамо Легенда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана