Код Приједора погинуо возач, “бмв” се распао

Срна
Код Приједора погинуо возач, “бмв” се распао

Приједор - Двадесетоседмогодишњак чији су иницијали Е.С. из Приједора погинуо је у тешкој саобраћајној несрећи у мјесту Камичани на магистралном путу Приједор-Бањалука, док су два малољетна лица повријеђена, саопштено је из приједорске Полицијске управе.

Из полиције су навели да се саобраћајна несрећа догодила синоћ нешто послије 23.00 часа када је аутомобил “бмв”, којим је управљао Е.С, слетио са коловоза. Малољетна лица, која су повријеђена, била су у возила и након несреће превезена су у Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци.

Према незваничним информацијама, аутомобил се кретао из правца Бањалуке те је, из за сада непознатих разлога, слетио са пута и ударио у пропуст за воду након чега се распао, па су се дијелови аутомобила налазили свуда око мјеста несреће.

Тужилац је наложио обдукција тијела страдалог, која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске у Бањалуци.

Увиђај је обавио окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор и полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Приједор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана