Kalamande kod Kotor Varoša: Mladić poginuo vraćajući se sa slave

G. O.
Kalamande kod Kotor Varoša: Mladić poginuo vraćajući se sa slave

Kotor Varoš - Vanja Kršić (27) iz Kotor Varoša poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu u Kalamandama kod Kotor Varoša.

U Centru javne bezbjednosti Banjaluka rekli su, navodeći inicijale, da se nesreća dogodila u utorak oko 21.20 časova, kada je Kršić, upravljajući automobilom "mercedes", sletio sa puta i poginuo.

- O nesreći je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se preduzmu sva potrebna vještačenja da bi bio utvrđen tačan uzrok nesreće - istakli su u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, Kršić je dolaskom u blizinu jednog mosta, koji je nedavno rekonstruisan, izgubio kontrolu nad "mercedesom", sletio sa puta i bočnom stranom vozila udario u orah pored puta. Tom prilikom od udara drvo je palo na vozilo. Na mjesto nesreće ubrzo je došao policajac, koji je pokušao da ga izvuče iz vozila, ali nije uspio. Uskoro su stigla i dvojica njegovih prijatelja koji su bili na slavi i kroz šiber "mercedesa" izvukli tijelo Kršića.

Jedan od poznanika Kršića ispričao je da on već nekoliko godina radi kao čuvar u KPZ Banjaluka i da je u utorak poslije smjene zajedno sa drugovima otišao na slavu u Grabovicu kod prijatelja koji poslužuje. Dodao je da ne zna šta je uzrok nesreće, ali da ne vjeruje da je prevelika brzina, jer na tom dijelu puta ima puno krivina, pa se velika brzina ne može ni razviti.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana