Каламанде код Котор Вароша: Младић погинуо враћајући се са славе

Г. О.
Каламанде код Котор Вароша: Младић погинуо враћајући се са славе

Котор Варош - Вања Кршић (27) из Котор Вароша погинуо је у саобраћајној несрећи која се догодила на путу у Каламандама код Котор Вароша.

У Центру јавне безбједности Бањалука рекли су, наводећи иницијале, да се несрећа догодила у уторак око 21.20 часова, када је Кршић, управљајући аутомобилом "мерцедес", слетио са пута и погинуо.

- О несрећи је обавијештен и дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се предузму сва потребна вјештачења да би био утврђен тачан узрок несреће - истакли су у полицији.

Према незваничним информацијама, Кршић је доласком у близину једног моста, који је недавно реконструисан, изгубио контролу над "мерцедесом", слетио са пута и бочном страном возила ударио у орах поред пута. Том приликом од удара дрво је пало на возило. На мјесто несреће убрзо је дошао полицајац, који је покушао да га извуче из возила, али није успио. Ускоро су стигла и двојица његових пријатеља који су били на слави и кроз шибер "мерцедеса" извукли тијело Кршића.

Један од познаника Кршића испричао је да он већ неколико година ради као чувар у КПЗ Бањалука и да је у уторак послије смјене заједно са друговима отишао на славу у Грабовицу код пријатеља који послужује. Додао је да не зна шта је узрок несреће, али да не вјерује да је превелика брзина, јер на том дијелу пута има пуно кривина, па се велика брзина не може ни развити.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана