Још једна жртва удеса на путу Сански Мост – Кључ: Преминула ученица осмог разреда

nezavisne.com
Још једна жртва удеса на путу Сански Мост – Кључ: Преминула ученица осмог разреда

Сански Мост - Од тежине повреда задобијених у саобраћајној несрећи која се догодила у понедјељак у близини села Красуље, на магистралном путу Сански Мост - Кључ, јучер је у Кантоналној болници у Бихаћу преминула 15-годишња Емина П. из Санског Моста.

Из ове здравствене установе су нас информисали како су сви напори љекара да јој спасу живот били безуспјешни и поред неколико операција којима је била подвргнута, те да су узрок њене смрти тешке повреде унутрашњих органа праћене крварењем. Подсјећамо да је тада, на лицу мјеста, погинуо 22-годишњи младић поријеклом из Египта Абдулрахман Сабри, у чијем ауту је била малољетница, а повријеђен је и 58-годишњи мушкарац.

Према полицијском извјештају, до саобраћајне несреће је дошло након што је ФИАТ пунто, у којем су се налазили младић и тинејџерка, због неприлагођене брзине условима и стању пута прешао у супротну коловозну траку и директно се сударио с другим аутомобилом, који му је долазио у сусрет.

Емина је била ученица осмог разреда Основне школе “Пети октобар”, гдје су се од ње опростили емотивном поруком.

“Утихнула је дјечја граја, замијениле су је незаустављиве сузе и очајни јецаји. У срцима нашим немјерљива је бол због изгубљеног младог живота, због празне столице која ће нас подсјећати на једну тиху, лијепу дјевојчицу, дјевојчицу која се мијењала, а опет остајала иста. Емина наша, живјет ћеш вјечно у сјећањима својих другова, свих ученика и упосленика школе”, стоји у поруци из ове школе.

Иначе, настрадали младић је рођен у Каиру, главном граду Египта, али је имао босанскохерцеговачко држављанство и живио је у Велечеву, одакле је поријеклом његова мајка. Активно је играо ногомет и био члан Ногометног клуба Кључ из истоименог града, одакле је требало да пређе у Подгрмеч из Санског Моста.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана