Još ispituju uzrok tragedije kod Srpca: Smrtonosni hici spriječili selidbu u Njemačku

Glas Srpske
Još ispituju uzrok tragedije kod Srpca: Smrtonosni hici spriječili selidbu u Njemačku

Srbac - Porodica Popadić planirala je u skorije vrijeme da se preseli u Njemačku, ali je ubistvo Ilijane Popadić (41) iz Sitneša kod Srpca poremetilo te planove. Nesrećnu ženu je u nedjelju oko 19.55 časova sa tri hica iz pištolja usmrtio svekar Neđeljko Popadić (66). Neutješna supruga, baka i svekrva Brana Popadić ne može da se pomiri sa činjenicom da je njen suprug Neđeljko počinio zločin.

- Nikada nisam ni pomislila da bi moj Brko mogao ovo učiniti, pa kud da ide u zatvor pod stare dane. Patio se cijeli svoj život, pa sad dođe i ovo zlo. Voljela sam puno snahu Ilijanu i teško mi je što unučad ostadoše bez majke. Uvijek smo se radovali dolasku kući. Šta se dogodilo pa nas je sve zavio u crno, ne znam - kroz suze govori Brana.

Nezvanično saznajemo da je Ilijana planirala da djecu po završetku školovanja pošalje u Njemačku, gdje pored djeda i babe živi i njihov otac Drago. Brigita je na završetku studija fizioterapije i radne terapije na univerzitetu “Apeiron” u Banjaluci, a Nedeljko-Jefto je učenik četvrtog razreda gimnazije u Srpcu.

- Snaha mi je rekla da Brigita prvo mora godinu dana volontirati kako bi dobila stalni posao. Ni to nam ne bi bio problem. Unuk Nedeljko-Jefto je trebalo za mjesec dana da proslavi maturu. Kako sad da se raduje sa školskim drugovima - pita se uplakana Brana.

Ilijana Popadić biće sahranjena danas u 14 časova na Gradskom groblju u Srpcu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana