Извукао га из аута, претукао па му отео 500 КМ

nezavisne.com
Извукао га из аута, претукао па му отео 500 КМ

Бањалука – Полицијски службеници ПС Лакташи ухапсили су Богдана Вајукића (20) из Лакташа због сумње да је аутомобилом пресрео, претукао, угурау свој аутомобил и отео 500 КМ од С.Ћ (24).

Како је саопштено из ПУ Бањалука, осумњичени је спроведен у Окружно јавно тужилаштво Бањалука.

“Б.В. је осумњичен да је извршио кривична дјела 'Разбојништво', 'Противправно лишење слободе', 'Изазивање опште опасности' и 'Оштећење и одузимање туђе ствари'“, наведено је у саопштењу ПУ Бањалука.

Наиме, лице се сумњичи да је 19.12.2018. године око два часа, на локалном путу у мјесту Милошевци, општина Лакташи, својим аутомобилом марке  Голф пресрело путнички аутомобил марке Мерцедес, онемогућило даље кретање, те на силу извукло двадесетчетворогодишњака и нанијело му видне повреде, након чега га је угурало у свој аутомобил и од њега отуђило новац у износу од око 500 КМ. 

Повријеђено лице је због задобијених повреда превезено у Универзитетско клинички центар Републике Српске гдје је задржано на лијечењу.

На лицу мјеста извршен је увиђај и предузете су потребне мјере и радње наложене од поступајућег тужиоца у циљу доказивања наведених кривичних дјела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана