Издало га срце након што му се утопио брат

Радмила Ђевић
Издало га срце након што му се утопио брат

Фоча - Браћа Велимир (41) и Владимир (43) Тривун пронађени су мртви на подручју мјесне заједнице Козја Лука код Фоче након што је породица пријавила полицији њихов нестанак.

Наиме, браћа Тривун нестала су прошле седмице када су се из неутврђених разлога упутили ка оближњој шуми.

- Прво је нестао Велимир Тривун у сриједу, 24. септембра, а онда и његов брат Владимир, који је дан касније кренуо у потрагу за њим. Нажалост, у суботу је пронађено беживотно тијело Велимира који се утопио у ријеци Колини, на око километар удаљености од села Селишта у којем су живјели, док је његов брат Владимир преминуо од срчаног удара у шуми недалеко од села - испричао је извор близак истрази и додао да је Велимир настрадао истог дана када је нестао, а да је Владимир умро у четвртак, када је посљедњи пут и виђен.

Нестанак браће полицији је у суботу пријавила Војиславка Крстовић, једна од њихове четири сестре, која живи у Миљевини. Њихова беживотна тијела полиција је пронашла тога дана након вишечасовне потраге.

- У мјесту Доњи Хочићи пронађено је беживотно тијело млађег брата Т. В., рођеног 1973. године, а недалеко од ријеке Колине у бјелогоричној шуми, у сједећем положају, пронађено је беживотно тијело Т. В., рођеног 1971. године - потврђено је "Гласу" у ЦЈБ Источно Сарајево.

У полицији додају да је обдукцијом тијела, која је урађена у недјељу у Универзитетској болници у Фочи, утврђено да је млађи брат Тривун смртно страдао усљед утапања, највјероватније несрећним случајем, док је код старијег брата констатована природна смрт узрокована наглим срчаним застојем.

Према изјавама очевидаца, млађи брат посљедњи пут је виђен 24. септембра, а старији дан касније, 25. септембра.

- Велимир Тривун је, највјероватније, враћајући се из сусједног села Доње Баре, прелазећи Колину, пао са брвна и утопио се у набујалој ријеци - додају у полицији.

У Селиштима, гдје су живјела браћа Тривун, нема много становника. Они који су познавали Тривуне причају да су живјели сами у породичној кући у Селиштима.

- Цијелу породицу прати нека несрећа, зла судбина. Били су добри, али, ето, није им се никако дало. Тужно и несрећно - причају мјештани МЗ Козја Лука.

Преминула браћа Тривун јуче су сахрањена на мјесном гробљу на Камену код Фоче.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана