Izbacivač pretukao dvojicu banjalučkih specijalaca

Srna
Izbacivač pretukao dvojicu banjalučkih specijalaca

Banjaluka - I.A. iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je u noći između subote i nedjelje pretukao dvojicu pripadnika Specijalne policije Republike Srpske koji u to vrijeme nisu bili na dužnosti, piše dnevni list “Euro Blic”.

Obračun se navodno desio u jednom noćnom klubu u centru Banjaluke, a tom prilikom specijalci su zadobili teške tjelesne povrede zbog čega im je ukazivana i ljekarska pomoć.

Kako nezvanično saznaje pomenuti list, motiv sukoba je to što su pripadnici Specijalne jedinice policije pokušali ući u klub naoružani, što im I.A. nije dozvolio, jer tu navodno radi kao obezbjeđenje.

U policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su da je jedna osoba uhapšena zbog nanošenja teških tjelesnih povreda.

“On se sumnjiči da je u ugostiteljskom objektu nanio povrede dvojici muškaraca zbog čega im je ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske”, rekla je portparol PU Banjaluka Marija Markanović.

Ona je potvrdila da povrijeđeni muškarci jesu pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, ali da to veče nisu bili na dužnosti.

“O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilatšva Banjaluka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv osumnjičenog”, pojasnila je Markanovićeva.

Neimenovani izvor “Euro Blica”, navono blizak istrazi, pojasnio je da se to dešavalo pred kraj radnog vremena. On je rekao da je I.A. prilikom obračuna jednom od policajaca nanio povredu jagodične kosti.

“Drugi policajac prošao je mnogo teže, njemu je Arsenić slomio vilicu i izbio nekoliko zuba”, pojašnjava neimenovani sagovornik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana