Instruktor kombijem udario člana komisije

Nebojša Tomašević
Instruktor kombijem udario člana komisije

Bijeljina - Instruktor auto-škole "Bato" iz Ugljevika Stevo Stevanović (59) napao je i kombijem udario instruktora za polaganje vozačkih ispita Dragana Jankovića, te ga lakše povrijedio jer mu je on oborio kandidata na ispitu.

Sve se desilo juče oko 9.30 časova na poligonu za polaganje u bijeljinskom naselju Pet jezera, nakon čega je Stevanović uhapšen.

- Tog kandidata za polaganje vozačkog ispita "B" kategorije je obučavao Stevanović, a prilikom polaganja u komisiji je bio Janković. Kandidat je pao na ispitu što je veoma naljutilo Stevanovića. On je Jankovića napao nakon što je drugi kandidat završio polaganje za "C1" kategoriju, a koji je bio na redu poslije Stevanovićevog kandidata - rekao je izvor blizak istrazi. Prema njegovim riječima, Stevanović je po završetku ispita izvukao Jankovića iz kombija "iveko" i napao ga prijeteći da će ga ubiti.

- Stevanović je zatim sjeo u kombi i dodao gas, te krenuo prema Jankoviću koji je bježao ispred njega po poligonu. Bilo je to strašno za gledanje, jer je Janković unezvijereno trčao ispred kombija i spasio se samo zahvaljujući tome što je skočio u stranu - kazao je ovaj izvor "Glasa Srpske"

U policijskoj upravi Bijeljina, navodeći inicijale, potvrdili su da su uhapsili Stevanovića nakon što im je Janković prijavio da ga je on napao.

- Policiji je član komisije za polaganje vozačkih ispita  D. J. prijavio da ga je vrijeđao i napao instruktor jedne auto-škole S. S. jer mu je na polaganju vozačkog ispita oborio kandidata. Prema prijavi, instruktor je sjeo u vozilo auto-škole, te je prijeteći da će ga ubiti udario D. J. vozilom. Dežurni ljekar Doma zdravlja Bijeljina konstatovao je kod D. J. lakše povrede - rekli su u PU Bijeljina.

U auto-školi "Bato" nisu željeli da komentarišu ovaj slučaj. Nezvanično saznajemo da je Stevanović sklon konfliktima. Riječ je o instruktoru u penziji kojeg je angažovala auto-škola "Bato". Izjave od Jankovića i Stevanovića o ovom incidentu juče nismo uspjeli da dobijemo.

Vozilo

Kombi "iveko" kojim je instruktor Stevo Stevanović udario člana komisije Dragana Jankovića je auto-škola "Bato" iznajmila na korišćenje od auto-škole "Cvale" iz Ugljevika.

Oni su vozilo iznajmili za obuku i polaganje vozačkih za kandidate "C1" kategorije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana