Инструктор комбијем ударио члана комисије

Небојша Томашевић
Инструктор комбијем ударио члана комисије

Бијељина - Инструктор ауто-школе "Бато" из Угљевика Стево Стевановић (59) напао је и комбијем ударио инструктора за полагање возачких испита Драгана Јанковића, те га лакше повриједио јер му је он оборио кандидата на испиту.

Све се десило јуче око 9.30 часова на полигону за полагање у бијељинском насељу Пет језера, након чега је Стевановић ухапшен.

- Тог кандидата за полагање возачког испита "Б" категорије је обучавао Стевановић, а приликом полагања у комисији је био Јанковић. Кандидат је пао на испиту што је веома наљутило Стевановића. Он је Јанковића напао након што је други кандидат завршио полагање за "Ц1" категорију, а који је био на реду послије Стевановићевог кандидата - рекао је извор близак истрази. Према његовим ријечима, Стевановић је по завршетку испита извукао Јанковића из комбија "ивеко" и напао га пријетећи да ће га убити.

- Стевановић је затим сјео у комби и додао гас, те кренуо према Јанковићу који је бјежао испред њега по полигону. Било је то страшно за гледање, јер је Јанковић унезвијерено трчао испред комбија и спасио се само захваљујући томе што је скочио у страну - казао је овај извор "Гласа Српске"

У полицијској управи Бијељина, наводећи иницијале, потврдили су да су ухапсили Стевановића након што им је Јанковић пријавио да га је он напао.

- Полицији је члан комисије за полагање возачких испита  Д. Ј. пријавио да га је вријеђао и напао инструктор једне ауто-школе С. С. јер му је на полагању возачког испита оборио кандидата. Према пријави, инструктор је сјео у возило ауто-школе, те је пријетећи да ће га убити ударио Д. Ј. возилом. Дежурни љекар Дома здравља Бијељина констатовао је код Д. Ј. лакше повреде - рекли су у ПУ Бијељина.

У ауто-школи "Бато" нису жељели да коментаришу овај случај. Незванично сазнајемо да је Стевановић склон конфликтима. Ријеч је о инструктору у пензији којег је ангажовала ауто-школа "Бато". Изјаве од Јанковића и Стевановића о овом инциденту јуче нисмо успјели да добијемо.

Возило

Комби "ивеко" којим је инструктор Стево Стевановић ударио члана комисије Драгана Јанковића је ауто-школа "Бато" изнајмила на коришћење од ауто-школе "Цвале" из Угљевика.

Они су возило изнајмили за обуку и полагање возачких за кандидате "Ц1" категорије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана