Имам усмртио жену пред очима мужа

nezavisne.com
Имам усмртио жену пред очима мужа

Нови Град - Анка Мариновић, 69-годишња држављанка Црне Горе, погинула је у саобраћајној несрећи када ју је ударио BMW X5 у Новом Граду, на магистралном путу М-14 Нови Град - Костајница.

Како “Независне” незванично сазнају, за воланом BMW-а био је Харис Ахмић  (39), имам из Костајнице.

Несрећа се догодила у четвртак око 17.50 у мјесту Доње Водичево.

Извор “Независних” истиче да је држављанка Црне Горе наводно била у посјети у Доњем Водичеву, гдје се и десила трагедија. Како појашњава наш извор, несрећна жена је с мужем непосредно прије погибије изашла из воза.

“Њен муж је наводно већ био прешао улицу, а жена је била на супротној страни од њега када ју је ударио ауто. Не знам под којим тачно околностима се десила несрећа, али тај BMW који  је усмртио жену возио је имам”, каже наш саговорник.

Како је саопштено из Полицијске управе Приједор, наводећи иницијале учесника у саобраћајној несрећи, увиђај је на лицу мјеста извршио окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор, заједно с полицијским службеницима Полицијске станице Нови Град.

“Од стране поступајућег тужиоца наложена је обдукција тијела страдалог лица, која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске у Бањалуци”, наводе из Полицијске управе Приједор.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана