Гранична полиција ухапсила Звјездана Арсенића: “Краљ ризика” смјештен иза решетака

nezavisne.com
Гранична полиција ухапсила Звјездана Арсенића: “Краљ ризика” смјештен иза решетака

Градишка, Бањалука - Гранична полиција БиХ ухапсила је прекјуче у Градишци Звјездана Арсенића (24) из Бањалуке.

Арсенић је већ јуче, како нам је потврђено, смјештен иза решетака, по рјешењу којим су му правоснажно изречена два мјесеца затвора, јер је једног мушкарца ударио шаком.

Младић је ухапшен током уласка у БиХ, када је установљено да га потражује Основни суд у Бањалуци.

“Арсенић је контролисан при уласку у БиХ на Међународном граничном прелазу Градишка и предат је припадницима Окружног центра судске полиције Бањалука”, потврдио је саговорник “Независних”.

Из Основног суда у Бањалуци за “Независне” је речено да је Арсенић правоснажно осуђен да је 30. августа 2013. године, око 1.30, испред једног ноћног клуба пришао М.П. и без икаквог повода и разлога ударио га шаком у главу, односно у браду.

“Усљед тог ударца је М.П. пао те ударио потиљком о бетон, задобивши тешку повреду”, казали су из Основног суда у Бањалуци.

Како додају, правоснажним рјешењем Основног суда Бањалука, Арсенићу је казна затвора у трајању од два мјесеца замијењена за новчану казну од 6.000 КМ. Међутим, он ту своту није платио.

“Правоснажним рјешењем Основног суда Бањалука осуђеном је изречена, а неплаћена новчана казна, замијењена за казну затвора од два мјесеца”, појашњавају из Основног суда у Бањалуци.

Наредба за расписивање централе потјернице за Арсенићем је, како сазнајемо, издата 13. септембра ове године, а он је јуче, дан након хапшења, почео издржавање затворске казне.

Двадесетчетворогодишњак је иначе син Ненада Арсенића, једног од најбољих скакача с мостова свих времена у БиХ, и брат познате “бањалучке ласте” Игора Арсенића.

Он је у жижу јавности доспио и недавно, након што се појавио као партнер пјевачице Селме Бајрами у споту за њену нову пјесму “Ризик”.

Прије нешто више од 10 дана, у медијима је објављена и фотографија на којој се тридесетосмогодишња Тузланка и 14 година млађи Бањалучанин љубе.

Она је приче о романси с Арсенићем подгријала својим ранијим објавама на друштвеним мрежама.

“Што је од Бога, добро је”, опис је поред једне од фотографија за које је позирала с Арсенићем, док је поред друге, на којој је такође с њим, написала: “Он је краљ ризика. Љето и љубав.” Управо један стих Селмине нове пјесме гласи: “Он је краљ ризика.”

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана