Градишка: Дошао код дјевојке па га претукли и опљачкали

М. В.
Градишка: Дошао код дјевојке па га претукли и опљачкали

Градишка - Три непознате особе претукле су и опљачкале њемачког држављанина Томаса Блума (32) у Парку слободе у центру Градишке.

Разбојништво је почињено у уторак нешто послије 20 часова, а Блуму је причињена штета од око 600 марака.

У ЦЈБ Бањалука наводе да су три непозната мушкарца напала држављанина Њемачке и нанијели му повреде те од њега украли новчаник са личним документима, новац и мобилни телефон. Послије напада њему је указана помоћ у градишкој Општој болници.

- Пацијенту су нанесене повреде на тијелу, прелом носа као и крвни подливи по врату - истакли су у медицинском центру.

За сада није тачно утврђено којим поводом њемачки држављанин борави у Градишци, али наши извори наводе да је био у потрази за дјевојком у коју је упознао путем "Фејсбука".

- Због специфичности случаја те разлога посјете њемачког држављанина провјерава се тачност информација и истинитост догађаја у могућем разбојништву које је пријавила ова особа - истакао је наш извор.

Мјештани не знају много о детаљима разбојништва јер, како кажу, нису ништа чули. Они помињу да је и раније мјесто напада лопова био тај дио града, јер је до сада три пута опљачкан киоск "Минутица" који се налази недалеко од парка.

- Проблем градског парка и те улице је слаба освијетљеност и окупљање лица која до касно у ноћ пију на клупама, вичу и разбијају флаше и ово није први пут да је неко од пролазника нападнут - истакао је један од мјештана. Полиција је обавила увиђај и ради на расвјетљавању овог случаја.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана