Gornja Šnjegotina kod Teslića: Ranio komšiju u glavu misleći da je životinja

Goran Obradović
Gornja Šnjegotina kod Teslića: Ranio komšiju u glavu misleći da je životinja

Teslić - Boro Živković (53) iz Teslića zadobio je teške povrede kada ga je hicem u glavu ranio komšija Dragan Živković (23) u Gornjoj Šnjegotini kod Teslića.

U CJB Doboj rekli su, navodeći inicijale, da je u nedjelju oko 19.30 časova iz Doma zdravlja Teslić policiji prijavljeno da je Boro Živković dovezen sa povredama glave nanesenim iz vatrenog oružja. Poslije ukazane ljekarske pomoći on je prevezen u dobojsku bolnicu, a tokom jučerašnjeg dana prebačen u Univerzitetsku bolnicu - Klinički centar Banjaluka i nije bio u životnoj opasnosti.

Izvor blizak istrazi ispričao je da je Dragan Živković policiji rekao da je u nedjelju uveče bio ispred kuće kad je čuo da nešto šušti u obližnjoj šumi.

- On je policiji rekao da je mislio da je u pitanju neka životinja iz šume te je uzeo pušku i pucao u pravcu odakle je dolazila buka. Kad je opalio hitac, vidio je da je ranio komšiju i odmah je odbacio pušku i otrčao prema njemu - rekao je naš izvor i dodao da policija utvrđuje tačne okolnosti ove pucnjave. Dodao je da je Dragan zatim Boru stavio u svoj automobil i odvezao u bolnicu u Tesliću, a zatim zajedno sa njim i ljekarima otišao u Doboj. Prema njegovim riječima, događaj je za sada okarakterisan kao izazivanje opšte opasnosti. Mještani sela Gornja Šnjegotina ispričali su da njih dvojica nikada ranije nisu imali sukoba i da se sigurno radi o nesrećnom slučaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana