Golfom udario bika pa poginuo

N. T.
Golfom udario bika pa poginuo

Bileća - Blagoje Vuković (25) iz Bileće preminuo je u Kliničkom centru u Podgorici od povreda koje je zadobio u subotu uveče kada je "golfom 2" udario bika u selu Bijela Rudina.

Vuković je nakon nesreće prevezen u bolnicu Trebinje, ali je zbog težine povreda prebačen u Kliničko-bolnički centar u Podgorici gdje je i preminuo.

Iz Policijske uprave Trebinje su kazali da se nesreća desila u subotu oko 19.30 časova, a mladić je preminuo tokom noći između subote i nedjelje.

- Uviđaj su obavili policijski službenici Policijske stanice Bileća. Uzrok nesreće će biti poznat nakon vještačenja tragova koji su izuzeti sa lica mjesta - rekli su u PU Trebinje ne navodeći detalje i identitet stradalog.

Prema nezvaničnim informacijama, bik je vozaču iznenada izašao na put, a udar je bio toliko silovit da je i životinja stradala, dok je automobil uništen. Bik nije imao oznake na ušima, tako da nije poznato ko je vlasnik.

- Policija istražuje odakle životinja na putu i ko je njen vlasnik. Istražuje i da li je vozač išao brže - rekao je izvor blizak istrazi.

U vrijeme nesreće stradali Vuković je bio sam u automobilu, a na mjestu tragedije ostalo je dosta krvi od stradale životinje, kao i dijelova automobila.

- Bilo je baš puno krvi na putu koji smo morali da speremo. Okolo je bilo dijelova od vozila, šiber, stakla i krhotine, ali nije bilo vozila - kazali su u Vatrogasnoj jedinici Bileća.

U PU Trebinje su apelovali na vozače da opreznije voze i poštuju pravila. Istakli su da su za devet mjeseci ove godine zabilježene tri nesreće sa poginulima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana