Голфом ударио бика па погинуо

Н. Т.
Голфом ударио бика па погинуо

Билећа - Благоје Вуковић (25) из Билеће преминуо је у Клиничком центру у Подгорици од повреда које је задобио у суботу увече када је "голфом 2" ударио бика у селу Бијела Рудина.

Вуковић је након несреће превезен у болницу Требиње, али је због тежине повреда пребачен у Клиничко-болнички центар у Подгорици гдје је и преминуо.

Из Полицијске управе Требиње су казали да се несрећа десила у суботу око 19.30 часова, а младић је преминуо током ноћи између суботе и недјеље.

- Увиђај су обавили полицијски службеници Полицијске станице Билећа. Узрок несреће ће бити познат након вјештачења трагова који су изузети са лица мјеста - рекли су у ПУ Требиње не наводећи детаље и идентитет страдалог.

Према незваничним информацијама, бик је возачу изненада изашао на пут, а удар је био толико силовит да је и животиња страдала, док је аутомобил уништен. Бик није имао ознаке на ушима, тако да није познато ко је власник.

- Полиција истражује одакле животиња на путу и ко је њен власник. Истражује и да ли је возач ишао брже - рекао је извор близак истрази.

У вријеме несреће страдали Вуковић је био сам у аутомобилу, а на мјесту трагедије остало је доста крви од страдале животиње, као и дијелова аутомобила.

- Било је баш пуно крви на путу који смо морали да сперемо. Около је било дијелова од возила, шибер, стакла и крхотине, али није било возила - казали су у Ватрогасној јединици Билећа.

У ПУ Требиње су апеловали на возаче да опрезније возе и поштују правила. Истакли су да су за девет мјесеци ове године забиљежене три несреће са погинулима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана