Галић: Потврђен идентитет оца који је убио дјецу у Бихаћу, истрага се наставља

N1
Галић: Потврђен идентитет оца који је убио дјецу у Бихаћу, истрага се наставља

БИХАЋ - Истражне радње у вези с јучерашњим трагичним догађајем у којем је тридесетседмогодишњи А.С. у бихаћком приградском насељу Мали Луг у послијеподневним сатима убио троје своје малољетне дјеце, те потом вјешањем извршио и самоубиство, настављају се и данас.

"Полицијске патроле упућене на мјесто догађаја, констатовале су како је А.С. рођен 1981. године у Цазину, у породичној кући у Бихаћу убио троје властите малољетне дјеце, након чега је починио и самоубиство. Увиђајне радње на лицу мјеста обавили су истражитељи сектора Криминалистичке полиције под надзором надлежног тужиоца из Тужилаштва УСК, те утврдили  да се ради о троструком убиству и самоубиству. Истражне радње око овог догађаја настављају се и данас", потврдила је портпарол МУП-а УСК Снежана Галић.

Чланови породице су о овом догађају јуче обавијестили Полицијску станицу у Бихаћу око 17 сати, након чега су припадници сектора криминалистичке полиције Министарства унутрашњих послова Унско-санског кантона (УСК) на лицу мјеста констатовали убиство и самоубиство.

Из Градске управе Бихаћ потврђено је да ће дан сахране троје убијене дјеце, бити проглашен Даном жалости на подручју овог града.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана