Фудбалски судија из Брчког осумњичен за педофилију

Невена Бунић
Фудбалски судија из Брчког осумњичен за педофилију

Брчко - Фудбалски судија и електричар М. Ј. (37) из Брчког, осумњичен је за педофилију јер је од тринаестогодишње дјевојчице из Сремске Митровице путем "Фејсбука" тражио да се слика гола и да му пошаље те фотографије, како је рекао "само за његове очи".

Према незваничним информацијама, судија је са малољетницом недавно почео да се дописује, док је она била на распусту. Прво јој је послао фотографију на којој јој шаље пољубац, а након тога започео даљу конверзацију.

Питао је дјевојчицу одакле је, колико има година, који је разред, како јој је у школи и остала уопштена питања, на шта му је она одговорила да је из Сремске Митровице, да има 13 година и да слабије учи. Након тога, када је придобио њено повјерење постепено је прелазио на интимнија питања.

"Јеси ли се пољубила до сада?" - почео је да се обраћа дјевојчици врло присно, испитујући је да ли има дечка, да ли је и колико та веза озбиљна.

Након што је дјевојчица кратко одговорила да се никад није љубила, судија је наставио да је спопада. Питао ју је шта воли да носи, тражио да напише шта све има на себи.

Када му је казала да је у пиџами, рекао јој је да жели да је види цијелу. Малољетница се тада забринула да би њене слике могли да виде и његови пријатељи, а манијак ју је убјеђивао да је искрен и да никада тако нешто не би урадио.

- Хајде цијелу да те видим - написао је манијак.

Дјевојчица га је питала да ли ће то послије слати другима.

- Не брини мајке ми нисам такав - наваљивао је манијак.

Затим је захтијевао од дјевојчице да се слика гола, без пиџаме, а она му је одговорила да је уморна и да ће му сутра послати слику. Ове поруке су доспјеле у јавност и педофил на сву срећу није испунио своју намјеру.

У Полицији Брчко дистрикта потврдили су да су добили пријаву о овом случају и да је о свему обавијештено и Тужилаштво Брчког.

- У току је истрага. Не можемо давати више информација због осјетљивости случаја - рекли су Полицији Брчког.

Према незваничним информацијама, полиција је узела преписке и листинг телефона.

- Такође ће се испитати да ли има још малољетних жртава које је спопадао овај манијак. Врло брзо инспектори ће закуцати на његова врата и ухапсити га - рекао је извор близак истрази.

"Борба против педофилије"

Преписка фудбалског судије и дјевојчице објављена је на "Фејсбук" страници "Борба против педофилије" на којој грађани Србије упозоравају јавност на педофиле.

Ова независна организација, која има и званични интернет сајт, за кратко вријеме је добила велику подршку родитеља, дјеце и грађана Србије. Када је ријеч о сарадњи са полицијом, ова група сарађује само са инспекторима у које има повјерења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана