Фоча: Ђајића комшију претукао шипком по глави

Н. Т.
Фоча: Ђајића комшију претукао шипком по глави

Фоча - Милан Ђајић (52) из Фоче ухапшен је због сумње да је металном шипком истукао по глави комшију Момчила Бодирогу и нанио му теже повреде, саопштено је из Полицијске управе Фоча наводећи иницијале.

Инцидент се десио у четвртак поподне, а повријеђени Бодирога је пребачен у фочанску болницу гдје му је указана помоћ. У полицији сазнајемо да је он, иако је требало да остане на лијечењу, на сопствену одговорност напустио болницу.

Према незваничним информацијама, Ђајић и Бодирога су се прво посвађали због раније нерашчишћених сукоба.

- Свађа је брзо прерасла у тучу током које је Ђајић зграбио металну шипку која је била у близини те Бодирогу ударио неколико пута по глави. Њега је одмах облила крв и туча је ту прекинута. Неко је позвао полицију која је убрзо стигла као и служба хитне помоћи која је одвезла повријеђеног - казао је извор близак истрази и додао да још није утврђен тачан мотив овог сукоба.

Познаници Ђајића и Бодироге кажу да су они поријеклом из истог села Кута код Фоче и да су људи пријеке нарави.

- Увијек су били, што оно кажу, на своју руку и раније су се знали посвађати и порјечкати. Не знам зашто је сада избио сукоб, али ни зашто су се раније свађали - рекао је један Фочак који познаје обојицу учесника туче.

У Полицијској управи Фоча потврдили су да им је овај догађај пријављен у четвртак око 16 часова и да су ухапсили М. Ђ. због сумње да је нанио тјелесне повреде Б. М. из Фоче.

- На основу наредбе судије за претходни поступак претресено је возило осумњиченог М. Ђ. и нису пронађени предмети која га могу довести у везу са кривичним дјелом. Након комплетирања предмета, надлежном тужилаштву биће поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу - рекли су у Полицијској управи Фоча не наводећи детаље.

Изјаву Ђајића и Бодироге нисмо успјели да добијемо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана