Филмска потјера у Новом Травнику: У ријеци завршио аутомобил полиције, али и бјегунаца

Агенције
Филмска потјера у Новом Травнику: У ријеци завршио аутомобил полиције, али и бјегунаца

У новотравничком насељу Стојковићи ноћас се одбијала права драма, када су током полицијске потјере за возилом које се није зауставило на полицијски знак, али су и бјегунци, али и полицајци аутомобилима завршили у ријеци Грлоници.

Наиме, у ријеци Грлоници на дијелу у поплавама срушеног моста завршила су два аутомобила од којих је један полицијски. Наиме, незванично патрола с подручја општине Травник покушала је у Травнику зауставити аутомобил с неприпадајућим регистарским ознакама у којем су била двојица Новотравничана који су се оглушили на полицијске сигнале и дали се у бијег према Новом Травнику.

Полиција је кренула у потјеру све до Стојковића, када су бјегунци скренули лијево према основној школи.

Обзиром да нигдје на путу није било знака нити обавијести да моста нема, а травнички полицајци нашли су се на подручју на којем се иначе не крећу, полицијски диспечер није их успио на вријеме упозорити на опасност и оба аутомобила завршила су у ријеци.

Срећом, нико није задобио тешке тјелесне повреде, а колико је заправо пад у ријеку био опасан довољне говоре фотографије аутомобила након што су их извукли из ријеке, преноси друкцији.ба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана