Električara ubila struja u trafo-stanici

N. T.
Električara ubila struja u trafo-stanici

Bijeljina - Radnik firme "Kalelektrik" iz Živinica, Jasmin Zulčić (29) iz Bijeljine, juče je poginuo od strujnog udara dok je popravljao trafo-stanicu u krugu kasarne "Vojvoda Stepa Stepanović" u Bijeljini.

Iz Policijske uprave Bijeljina, navodeći inicijale, kazali su da se nesreća desila oko 10.30 časova.

- Policiji je slučaj prijavio šef smjene Granične policije BiH u Bijeljini. Rekao je da je u krugu kasarne u Bijeljini, prilikom rada na trafo-stanici stradao J. Z. iz Bijeljine. Stradali je prevezen u bijeljinski Dom zdravlja, gdje su ljekari samo konstatovali smrt - rekli su u policiji i dodali da ne mogu da otkrivaju više detalja o ovom slučaju.

Istakli su da uzrok nesreće još nije poznat i da će se to znati nakon što bude okončana istraga.

U preduzeću "Kalelektrik" potvrdili su da je nastradao njihov radnik, ali nisu mogli da govore detalje.

- Svi nadležni su u Bijeljini na uviđaju, ne možemo sada o tom nesrećnom slučaju da govorimo. Ova tragedija je pogodila sve nas u firmi - rekli su u preduzeću "Kalelektrik".

U Ministarstvu odbrane BiH kazali su da o ovom slučaju ne mogu ništa da kažu jer nastradali radnik nije bio njihov pripadnik.

Saznajemo da je Zulčićeva smrt strašno pogodila njegove radne kolege. Među njima je vladao muk, a neki nisu mogli da sakriju suze. Brojni njegovi poznanici na društvenoj mreži "Fejsbuk" izražavali su žaljenje zbog prerane smrti.

 - Jasko, prijatelju moj. Neopisiv bol, tugu i prazninu ostavljaš za sobom. Bog često uzima najbolje, a ti si zaista takav. Bićeš nam u srcima zauvijek! - napisao je jedan od Zulčićevih prijatelja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana