Експлозија у Бањалуци: Бомба постављена под алфа ромео

Nezavisne.com
Експлозија у Бањалуци: Бомба постављена под алфа ромео

Бањалука - Снажна експлозија пробудила је протекле ноћи бројне Бањалучане, а из полиције су потврдили да је у њој оштећен алфа ромео, који је био паркиран у Солунској улици.

"Оперативном дежурству ЦЈБ Бањалука, ноћас у 01,45 часова, пријављено је да је оштећено то путничко возило. Поступањем по запримљеној пријави, припадници Сектора криминалистичке полиције, на основу извршеног увиђаја, утврдили су да је непознато лице поставило за сада непознату експлозивну направу испод возила на којем је усљед активирања причињена материјална штета", потврдила је Марија Маркановић, портпарол ЦЈБ Бањалука.

Према њеним ријечима, на мјесту догађаја није било повријеђених.

"Изузети су предмети и трагови који ће бити послати на вјештачење са циљем идентификовања експлозивне направе и могућег извршиоца кривичног дјела Изазивање опште опасности", навела је Маркановићева.

За сада није саопштено под чије је возило бомба постављена.

"Обавијештен је дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се предузму све неопходне мјере и радње у циљу откривања извршиоца на расвјетљавању овог кривичног дјела",  навела је Маркановићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана