Двије особе погинуле у Добоју и Томиславграду

Н. Т.
Двије особе погинуле у Добоју и Томиславграду

Добој - Старац, чији идентитет није утврђен, те И. Ћ. (61) погинули су у одвојеним несрећама, током викенда на подручју Добоја и Томиславграда.

Несрећа у којој је погинуо неидентификовани старац десила се јуче у 5.40 часова у Трњанима код Добоја. У Полицијској управи Добој су казали да се несрећа десила када је "рено" којим је управљао С. Д. налетио на пјешака. Несрећу је пријавио возач.

- Страдало лице код себе није имало никакве документе тако да је у току утврђивање његовог идентитета и околности несреће - казали су у полицији.

Према незваничним информацијама, постоје сумње да је страдали лежао на коловозу када је на њега налетјело возило.

-  Још није познато да ли је страдалог ударио "рено" или га је неко друго возило прегазило прије - казао је извор близак истрази.

У циљу утврђивања идентитета страдалог полиција ће прегледати све домове за стара лица и пријаве о несталима.

Мјештанин насеља Шујица код Томиславграда И. Ћ. погинуо је у суботу увече када се, возећи "голф", сударио с камионом с приколицом.

Приједорска полиција током викенда открила је возача који је у Кончарима код Приједора у четвртак ударио пјешака Јелену С. (65) и побјегао. Ради се о Харису М. (21) из Козаруше, који је пјешака Јелену С. ударио "шкодом октавија" на којој су откривена оштећења која одговарају саобраћајној незгоди. Хариса је полиција привела и испитала, а против њега ће надлежном тужилаштву бити поднесен извјештај који ће га теретити за угрожавање саобраћаја и непружање помоћи лицу повријеђеном у саобраћајној незгоди. Повријеђена је задобила прелом подлактице и није животно угрожена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана