Два живота угашена на друму током викенда

Сања Амиџић
Два живота угашена на друму током викенда

Усора, Доњи Вакуф, Сребреник - Двије особе су погинуле, а пет је повријеђено у саобраћајним несрећама које су се протеклог викенда догодиле на подручју Усоре, Доњег Вакуфа и Сребреника.

Возач А. С. (25) из Маглаја погинуо је јуче у мјесту Жабљак у општини Усора када се "аудијем" сударио са "фолксваген полом". У судару је лакше повријеђен и сувозач у "аудију".

Према незваничним информацијама, у тој несрећи, до које је дошло на непрегледном дијелу пута, учествовало је чак осам возила. Само пуком срећом у другим аутомобилима није било повријеђених. Несрећа се догодила око један час иза поноћи, а полиција сумња да је узрок неприлагођена брзина вожње условима пута.

У Министарству унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона нису могли да откривају детаље, наводећи да још склапају коцкице.

- Полиција је послије увиђаја наставила рад на утврђивању узрока саобраћајне несреће и више информација биће познато након истраге - казали су у МУП-у Зеничко-добојског кантона.

У саобраћајној несрећи која се догодила у суботу око 18.30 часова код Доњег Вакуфа погинула је једна особа, док су двије тешко повријеђене. У Министарству унутрашњих послова Средњобосанског кантона јуче нису саопштили идентитет особе која је погинула у судару "форда" и "аудија".

Према незваничним информацијама, погинуо је мушкарац који се налазио у "форду", док су теже повријеђени Х. Н. из Јајца и С. М. из Доњег Вакуфа. Шта је узрок ове саобраћајне несреће биће познато након полицијске истраге.

У директном судару два "пежоа" у Шпионици код Сребреника тешко је повријеђен возач М. Г. (23) из тог мјеста и сувозач из другог аутомобила Е. С. из Живиница. Повријеђенима је љекарска помоћ указана у Дому здравља у Сребренику, а потом је возач због тежине повреда пребачен у тузланску болницу. Љекари се јуче нису изјаснили о степену повреда овог младића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана